Top 5 apps til iPhone – Dem du bare må have

Vi har testet dem for dig: Top 5 apps til iPhone

I denne moderne tidsalder, benytter vi os alle af de teknologiske goder der bliver os tilbudt. Der findes tusindvis af app\’s, designet til at dække alle vores behov indenfor alle aspekter af livet; sociale relationer, shopping, indkøb, bankoverførsler, madlavning, mulighederne er praktisk talt uendelige. Der findes mange, både gratis og betalte apps og det kan være svært at vælge. 

Ikke 2 personer i denne verden er ens, så hvordan udvælger du dem som passer bedst til dig og dine behov? Det var præcist det samme spørgsmål vi stilte os selv, inden vi oprettede vores firma. Det kan være svært at skabe sig et overblik, over alle de apps som er på markedet og deres funktioner, så derfor har vi gjort det for dig. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, at finde de mest relevante systemer. Derfor har vi oprettet guides til alle fordele og ulemper, der findes ved brug af alle de forskellige app\’s. 

Top 5.

  • 1. Trendsales –  Denne app er super nyttig, hvis du elsker at shoppe eller har et stærkt salgstalent. Her kan du nemlig både købe og sælge ud af de ting du ikke længere bruger. De varer som sælges, dækker alt fra: sko, og tøj til accessories og møbler. Det er sikkert at handle hos Trendsales, da de har deres eget betalingssystem som beskytter både køber og sælger.
  • 2. Instagram – Denne app er et absolut musthave. Dette sociale medie giver dig mulighed for at oprette et digitalt fotoalbum, hvor dine venner, familie og bekendte kan følge med i dit liv. På samme måde kan du også følge med i deres, samt andre kendte musikere, skuespillere, entreprenører og mange flere. 
  • 3. Whatsapp – Denne app giver dig rig mulighed for at kommunikere imellem landegrænser. Vi ved alle at det kan blive meget dyrt at foretage udenlandsopkald. Whatsapp giver os muligheden for at gøre dette helt gratis og endda på vores eget nummer. Yderst anbefalelsesværdig til dem som rejser meget. 
  • 4. PS Express – Denne app er til dig som elsker at udfolde dig kreativt. Denne bruges til at redigere i billeder, give dem flotte effekter, tilføje filtre og tekst, som kan gemmes direkte på din iPhone eller Instagram. 
  • 5. Revolut – En relativt ny banking app, som egner sig perfekt til dig som rejser meget internationalt. Den giver dig mulighed for at have flere forskellige konti, med forskellige typer valuta som eksempelvis kroner, pund ellers dollars, for at nævne et par stykker. Dertil koster det dig ikke en krone i gebyrer, at hæve fra det Visa-kort der bliver dig tilsendt, når du opretter app\’en. 

Konklusion:

Alle disse kan være rigtig gode bud på musthave-app\’s til iPhones, om du har brug for dem alle, er helt op til dig. De forskellige typer af systemer kan potentielt hjælpe, ved at bidrage til at give dig en nemmere hverdag og holde dig opdateret. Alle disse er tilgængelige i Appstore. 

Ønsker du flere guides og lignende information, kan du med fordel se med på vores hjemmeside, hvor du vil finde disse og meget mere: bedste iphone apps

You may also like