Sjovt havespil til både børn og voksne

Stigegolf havespil

Havespil er en af de sjoveste måder man kan være aktiv og udenfor når det begynder at blive varmt udenfor. Det kan være svært at finde ud af, hvad alle kan lave sammen og hvordan man finder noget sjovt at lave. Tit kan man føle at det eneste man kan lave ude i solen er at ligge og slikke sol eller at man skal være aktiv nok til at spille sport. Hvis du leder efter en kreativ og sjov måde I kan være sammen, så kan et stigegolf spil være en oplagt måde at lege sammen udenfor og have det lidt sjovt i haven. Så får du frisk luft og sol, på samme tid med at du holder dig lidt aktiv og kan konkurrere med dine venner eller familie. Leder du efter et spil, kan du finde det på Stigegolf til en god pris.

Måder at bruge et stigegolf spil på

– Hvis du holder en fest, så kan det være en god måde at holde folk beskæftiget i haven. Hvis du er i tvivl om, hvad I skal lave, kan et spil stigegolf være noget som alle kan være med på. Unge som gamle kan let lære reglerne og sætte sig ind i spillet, og så kan I konkurrere internt. Det er en sov måde at få folk til at interagere sammen, og kan også være en god icebreaker til hvis nogen skal lære hinanden at kende for første gang. Så kan man spille sammen og lære lidt om hinanden imens.

– Man kan spille det til familiesammenkomster. Mangler I noget at snakke om over middagsbordet, kan dig og din familie sætte et par spil havespil ud i haven og få alle igang. Selv små børn og de gamle bedsteforældre kan være med, og det er en god måde at tænde folks konkurrencegen. Også hvis du ikke er særlig god til spillet, er det nemt at lære og kan være rigtigt sjovt at lave som en teambuilding øvelse. Det gælder bare om at få sine bolde til at hænge fast på de forskellige stigeben, og så ramme så mange som muligt, så rebene hænger fast. Hvis du er ekstra god kan du lære at slå de andres ned, for at fjerne deres point igen. På den måde kan du opgradere hvordan du spiller når du bliver bedre. Så kan der være mange timers sjov i bare et enkelt spil.

You may also like