Louis Vuitton tasken – den som alle drømmer om!

Neeeej, se lige den Louis Vuitton taske, den har jeg altid drømt om!

Det er måske de tanker der dukker op, hver gang en kvinde går med den taske som du bare drømmer om at eje! Jeg kender alt til følelsen, vi har jo allesammen set hvor smukke Louis Vuitton tasken kan være i alle afskygninger. Selv i Sex and the city filmene bliver tasken promoveret og vi ser hvordan drømmen om tasken bliver til virkelighed. En fyr ville ALDRIG gå galt i byen, hvis han en dag stod med en Louis Vuitton til sin kæreste eller hustru, jeg ville ihvertfald aldrig blive sur på ham igen!

Hvordan får man så råd? 

Jeps, billig er taskerne altså ikke. Priserne varierer men det er en investering, for de stiger i værdi. Du kan både købe den for ny eller brugt. Men nedenfor er samlet de bedste råd, til hvordan du kan spare op til drømmetasken. 

  • Find ud af, hvilken model og farve du ønsker din Louis Vuitton taske skal have. Der findes så mange forskellige udgaver og nogle endda helt vildt kreative med mønstre eller figurer på. Du kan evt. tage en masse billeder og finde ud af, hvilken der passer bedst til din tøjsmag. Lav en form for post it. Eller print alle billederne af de tasker du har udvalgt ud og hæng dem op på et stort stk. hvidt karton. Nu har du overblikket. Hvad koster de forskellige tasker så? Dan endnu et overblik og skriv priserne ned. Find ud af, hvad der er muligt og hvilken du helst vil eje. 
  • Når du har fundet drømmetasken, så finder du af, om det er muligt måske at købe den brugt. For det kan virkelig også noget. Nogle gange klæder det en taske at have lidt patina, men man kan også få brugte tasker, som fremstår fuldstændig nye. 
  • Ud med gammelt og ind med nyt. Find ud af hvor du kan spare penge, er det ved at holde et loppemarked og få solgt ud af alt dit gamle tøj og dine tidligere tasker, som du aldrig får brugt? eller er det ved at spise rugbrød til aftensmad nogle dage om ugen? Gå efter tilbud i supermarkedet. På den måde sparer du også lidt her og der og så lav en madplan så du ikke impulskøber helt vildt. Før du ved af det, så har du råd til din taske! Jeg lover dig, en louis vuitton taske pifter alle outfits op. 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *