FAQ om salg af guld hos Nordisk Guld

Hvad er guld?

Guld er et ædelmetal, Det vil sige at det er vanskeligt at nedbryde. Ved den rette temperatur kan guld omsmeltes og omformes. Det har en gylden farve som gør guld til et særlig populært materiale. 

Hvorfor kan jeg få penge for mit guld?

Guld har siden oldtiden været et værdisat materiale på grund af dets farve og egenskaber. Der er begrænset mængder guld i naturen, hvilket gør det til et særligt materiale med høj værdi. 

Hvilket guld kan jeg sælge?

Der er ingen begrænsninger for, hvilke former for guld du kan sælge. Alt lige fra guldsmykker, guldure, guld genstande og lignende kan sælges. Vær opmærksom på at der kan være forskel på procenten af rent guld, kaldet karat, hvilket vil afgøre hvor meget du kan få for dit guld. 

Hvad er Nordisk Guld?

Nordisk Guld er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i det danske guldmarked. Dermed vil du opleve god kundeservice med medarbejdere, som kan vejlede dig i sit salg af guld. På deres hjemmeside Sælg guld kan du læse mere om Nordisk Guld og salgsprocessen.

Her kan du også finde forskellige brugbare redskaber om salg af guld, såsom vejledende pristabeller og en realtids tabel over verdensmarkedets guldpriser. 

Hvordan kan jeg sælge mit guld til Nordisk Guld?

Nordisk Guld tilbyder at du kan sende dit guld med posten gratis, så du nemt og sikkert kan få penge for dit guld. Når du sender dit guld vil Nordisk Guld tilbyde pakkelabel og forsikring på din forsendelse, så du får garanteret din sikkerhed af dine genstande. 

Hvordan vil forsendelsen processen fungerer trin-for-trin?

For det første skal du inde på hjemmesiden Sælg guld tage kontakt til Nordisk Guld og oplyse om dine genstande og bede om en pakkelabel. 

Herefter køber Nordisk Guld en pakkelabel, som du vil modtage enten via chat på hjemmesiden eller via din e-mail. 

Når du har modtaget din pakkelabel skal du printe det og sætte det på din forsendelse.

Herefter kan du indlevere din pakke ved GLS eller Postnord, alt afhængigt hvad du har aftalt med Nordisk Guld. 

Når Nordisk Guld har modtaget din pakke og vurderet dit guld, vil du få udbetalt det aftalte beløb til din konto. 

Hvad er handelsbetingelserne?

Du skal være fyldt 18 år og have gyldig legitimation for at kunne sælge dit guld til Nordisk Guld. Du er garanteret at få overført dine penge via bankoverførsel med det samme efter salget. Ved særlig aftale kan du få udbetalt beløbet i kontanter. 

Når først du har accepteret et tilbud fra Nordisk Guld og har indsendt dit guld og modtaget dine penge, så accepterer du også at du ingen returret har. Dette er fordi guldet omsmeltes og genanvendes på markedet, så der er ingen mulighed for fortrydelse efter udbetaling. 

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *