Derfor kan det spare dig penge at være teknisk smart

Digitaliseringen har fået mange fantastiske ting introduceret til menneskeheden og uden den var vi som folkefærd nok heller ikke kommet en brøkdel lige så langt som vi ellers havde været. Teknologi kan nemlig gøre- og udregne ting som vi mennesker kun kunne drømme om, og det er i høj grad med til at gøre livet nemmere for alle. 

Man skal ikke lede længe i hverken skoler eller på arbejdspladser, før man ser en eller anden teknologi der gør livet nemmere for personen. Det kunne være en hjælpecomputer til en ordblind elev, eller en supercomputer der kan udregne hundredevis af ting på bare et par sekunder. 

Hvis du ikke går og føler at du er den smartest til det der teknologi og du måske har indset at det er kommet for at blive, så er det på tide at blive en rigtig nørd. Jeg har skrevet et par gode overvejelser der påviser hvorfor du kan spare penge ved at have megen teknisk snilde – du finder dem herunder.

Du kan sammenligne alt

Dette er måske den mest åbnelyse af fordel af alle. Det der med at kunne sammenligne forskellige udbydere af et produkt med bare et par klik er i høj grad med til at spare tusindvis af mennesker for mange kroner hver eneste dag – og det er nok heller ikke en tendens der har udsigt til at stoppe indenfor det næste århundrede. 

Ved at eksempelvis kunne kontakte et Digitalt advokat kontor i stedet for at gå ned og høre din lokale advokat, så kan du lynhurtigt få sparring og højest sandsynligt til en del færre penge end hvad du ellers havde kigget på. 

Med teknologi kommer et stort ansvar 

Ved at være dygtig til teknologi sætter du dig også i nogle positioner hvor du kan hjælpe dine kammerater og familie med deres – og det er i høj grad med til at forme din egen forståelse for hvad der egentligt er muligt med nyt teknologi. 

Ved at være en haj til teknologi falder chancerne for at du bliver snydt også markant – du kunne måske forestille dig hvor nemt det er for en sælger at fyre nogle smarte ord af og derefter fortælle dig at du simpelthen aldrig bliver glad for dit nye tv, hvis ikke det er udgaven der koster 4.000 kroner mere end det du egentligt havde kigget på. 

Sidst hjælper det dig også med at forstå hvad der er nødvendigt og hvad der er for meget. 

You may also like